صفحه شخصی سید علی موسوی|فضای مجازی/ عملیات روانی|

۶ مطلب در آذر ۱۳۹۶ ثبت شده است

تولید کننده محتوا یا بازنشردهندۀ محتوا مساله کدام است ؟

یک مطالعۀ جدید دربارۀ شیوۀ برخورد خوانندگان با خبرهایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود نشان داد که افراد، وقتی می‌خواهند به درستی یک خبر اعتماد کنند، بیشتر از آنکه منبع اصلی خبر برایشان اهمیت داشته باشد، کسی که آن را بازنشر کرده برایشان مهم است. این نشانۀ دیگری است از اهمیتِ روزافزون شبکه‌های اجتماعی در ساختارِ اعتماد ما انسان‌ها. نشانه‌ای که شبکه‌های اجتماعی باید بیش از پیش به آن توجه کنند.



تصویرساز: لورنت ریبک.


دیوید بادر، آسوشیتد پرس — مطالعه‌ای که میدیا اینسایت پراجکت انجام داده نشان می‌دهد خوانندگان برای اینکه خبری را باور کنند به بازنشردهندۀ آن نگاه می‌کنند، نه پدیدآور اصلی.

ادامه مطلب...
۳۰ آذر ۹۶ ، ۱۹:۵۹ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید علی موسوی

خطر دیگر نزدیک موبایل تان نخوابید

از نخستین روزهای حیات تلفن های همراه، شمار محدودی از فعالان محیط زیست و البته برخی دانشمندان نسبت به آسیب های پنهان این دستگاه ها که به خاطر استفاده از انرژی RF برای برقراری ارتباط با برج های مخابراتی ممکن است متوجه انسان شود، هشدارهایی دادند.

آنها در واقع نگران بودند که پرتوهای غیریونیزه بتواند به سلول های بدن نفوذ کرده و آسیب هایی را به وجود بیاورد و در نتیجه آن خطر ابتلا به سرطان مغز و سر نیز بالا برود. اما در جایی دیگر، دانشمندان این احتمال را رد کردند چراکه داده های موثقی در تایید آن موجود نبود.

ادامه مطلب...
۲۵ آذر ۹۶ ، ۲۰:۴۵ ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید علی موسوی

عصر ارتباطات هر چه نزدیک تر متنفر تر

گسترش اینترنت و شبکه‌های اجتماعی خیلی‌ها را به این فکر انداخت که تکنولوژی می‌تواند جهانی یکپارچه را بنا کند و ما را در جهانی دوستانه‌تر به هم نزدیک خواهد کرد. البته پیش از ما و در دوران اختراع رادیو یا تلفن نیز بودند کسانی که چنین برداشتی داشته‌اند. بااین‌حال نگاهی به واقعیت زندگی روزمرۀ نشان می‌دهد ضرب‌المثل سادۀ «دوری و دوستی» توصیف بهتری برای روزگار ماست. چرا که هرچه بیشتر کسی را بشناسیم، تمایلمان به تحقیر او بیشتر می‌شود.
تصویرساز: تیاگو گالو.
 
ادامه مطلب...
۲۱ آذر ۹۶ ، ۱۰:۵۳ ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید علی موسوی

آنچه که گوگل از ما می داند

گوگل در مورد ما خیلی بیشتر از چیزی که فکر می کنیم می داند. البته دسترسی به این اطلاعات شخصی به هیچ عنوان بی مورد صورت نمی گیرد. بلکه شرکت اهل مانتین ویو این اطلاعات را از کاربرانش جمع آوری می کند تا کیفیت خدماتش را ارتقا دهد.

برای دریافت این اطلاعات، گوگل عموما از طریق محصولاتش اقدام می کند. تنها کافیست یک بار از جیمیل، موتور جستجو یا حتی موبایل های اندرویدی استفاده کنید تا گوگل فرآیند جمع آوری اطلاعات از شما را آغاز کند.

اما سوال اینجاست که واقعا گوگل در مورد ما چه می داند؟ البته گوگل این کار را اصلا به صورت مخفیانه انجام نمی دهد. بلکه کاملا مشخص است که این شرکت از ما چه می داند. کافیست سری به بخش «Privacy Policy» حساب گوگل تان بزنید تا به شفافی کریستال، این اطلاعات جمع آوری شده را مشاهده کنید.

ادامه مطلب...
۱۱ آذر ۹۶ ، ۲۰:۵۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید علی موسوی

تهدید تمدن بشری با هوش مصنوعی

فیلسوفی که روزگاری می‌خواست بدنش را منجمد کند تا شاید در آینده بتواند به زندگی باز گردد، حالا رئیس موسسۀ پژوهشیِ عجیبی در دانشگاه آکسفورد است. جایی که معمولاً تا سحر پشت میزش می‌نشیند و سناریوهای ممکن برای انقراض بشر به دست ربات‌های هوشمند را پیش‌بینی می‌کند. پروفسور نیک باستروم معتقد است هوش مصنوعی همانقدر که رؤیایی است، می‌تواند کابوس‌وار هم باشد.


مؤسسۀ فیوچر آو هیومنیتی۱ را در پایین یک کوچۀ قرون‌وسطایی در مرکز آکسفورد پیدا خواهید کرد. این مؤسسه در کنار کلیسای سنت اِبی است، که از سال ۱۰۰۵ میلادی اینجا به یادگار مانده است، و بالای باشگاه ورزشی پیور جیم است، که در ماه آوریل افتتاح شده است. این مؤسسه، که یک دانشکدۀ تحقیقاتیِ وابسته به دانشگاه آکسفورد است، یک دهه قبل تأسیس شد تا بزرگ‌ترین پرسش‌ها را به‌نمایندگی از ما مطرح کند. به‌طور ویژه: «ریسک‌های وجودی» تهدیدکنندۀ آیندۀ گونۀ ما دقیقاً چه هستند؛ چگونه آن‌ها را اندازه‌گیری می‌کنیم؛ و چه کاری می‌توانیم برای جلوگیری از وقوعشان انجام دهیم؟ یا به دیگر سخن: در جهانی با ترس‌های مختلف، دقیقاً از چه چیزی باید بیشتر از همه وحشت داشته باشیم؟

ادامه مطلب...
۰۷ آذر ۹۶ ، ۱۰:۱۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید علی موسوی

۷ روش معمول برای هک کردن رمزهای عبور

با شنیدن عبارت «شکاف امنیتی» چه چیزی در ذهنتان شکل می گیرد؟ اینکه یک دسته هکر خطرناک پشت کامپیوترهایشان می نشینند و به دنبال پسوردهای کاربران می گردند؟

یا شاید هم اینطور فکر می کنید که یک جوان بیست و چند ساله در خانه اش نشسته و بدون آنکه رنگ آفتاب را ببیند مدام در حال هک کردن افرداد مختلف است. اگر تصورتان از هک شدن پسوردها یا شخصیت هکرها چنین چیزهایی است باید بگوییم که کاملا در اشتباه هستید.

ادامه مطلب...
۰۱ آذر ۹۶ ، ۱۰:۲۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید علی موسوی